jessie kaps

Welkom op mijn blog! Een klein historisch overzicht

Hallo!

Ik ben Jessie. Ik ben negentien jaar oud en mijn passie is luchtgeweerschieten. In deze blogpost leg ik even uit hoe ik bij het schieten geraakt ben. Zo kan je je inleven in mijn wereldje.

Toen ik zes jaar oud was, ging mijn papa regelmatig naar de schietclub in Tongeren. Mama en ik waren wat nieuwsgierig dus zijn we eens gaan kijken hoe het er daar aan toe ging… We waren nog maar tien minuten op de schietstand en een trainer vroeg me of ik ook eens wou proberen schieten. Dat beviel me heel goed. Vanaf toen ben ik elke week met mijn familie op zondag gaan schieten tot ik 12 jaar was. Op mijn 12 jaar is er een nieuwe trainer gekomen in onze club, hij bracht ook nog andere jeugdschutters mee. Ik ben toen in de competitie gerold. Dit begon met kleine dingen, zoals sinterklaasschietingen etc., Maar al snel deed ik mee aan provinciale wedstrijden.

Nu, dik dertien jaar later, ben ik voor de tweede keer Belgisch kampioen geworden en ga ik bijna maandelijks naar een wedstrijd in het buitenland. Trainen doe ik vier keer per week: twee keer in Gent, één keer in Aken en één keer in Amay. Tijdens de trainingen word ik ondersteund door mijn trainers Stephanie Vercrusse, Bart Liebens en Jo Frings.

Wat staat er nog op het programma? In de komende maand zal ik meedoen aan de RIAC in Strassen, Luxemburg. Vanaf 2018 Zal ik maandelijks post plaatsen op mijn blog naar aanloop van elke wedstrijd en na afloop geef ik een kleine evaluatie van de wedstrijd.

 

3 gedachten over “Welkom op mijn blog! Een klein historisch overzicht”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *